Beth Holloway hoopt op 30 jaar en lange lijdensweg, maar ze kan zich beter afvragen waar haar dochter is!


 
FOTOMONTAGE AD

Beth Holloway, de moeder van de in 2005 op Aruba verdwenen Amerikaanse tiener Natalee, wil niets liever dan dat Joran morgen hoort dat hij voor dertig jaar achter de tralies verdwijnt. Van der Sloot is altijd hoofdverdachte gebleven in de verdwijningszaak van haar kind.

‘Natuurlijk wil ze hem in een zo ellendig mogelijke toestand zien en  moet hij ook zoveel mogelijk lijden in de gevangenis voor de onmetelijke pijn die hij haar en haar familie heeft aangedaan,’ zo laat haar advocaat John Q. Kelly weten aan New York Daily News.

‘Ze wil niets weten van sympathie of vergeving,’ gaat hij verder. Het feit dat Joran van der Sloot gisteren bekende in de rechtszaal dat hij Stephany Flores heeft vermoord is dan ook een schrale troost voor de moeder van de Amerikaanse verdwenen tiener Natalee Holloway.

Dagelijks pijn

‘Het brengt haar geen stap dichter bij een verklaring voor de verdwijning van haar dochter,’ liet de advocaat van de familie weten.
De moeder van Natalee ervaart nog dagelijks een onmeetbare pijn vanwege het gemis van haar dochter, zo liet de raadsman weten. Beth vond de ‘zogenaamd oprechte bekentenis’ van de Nederlander ‘bespottelijk’.

Met name de verklaring dat Joran een post-traumatische stress-stoornis zou hebben opgelopen vanwege de aanhoudende beschuldigingen dat hij Natalee Holloway in 2005 op Aruba vermoordde, deed de Amerikaanse pijn. 

‘Het is schandalig en ondoorgrondelijk dat hij de beschuldigingen van de familie Holloway, zijn weigering om samen te werken, het afpersen en zijn frauduleus gedrag aandraagt als redenen om sympathie op te wekken,’ aldus Kelly.

Ook in Amerika berecht
De moeder van Natalee zou wel blij zijn dat Van der Sloot niet onder zijn straf uitkomt in Peru. Ze hoopt echter nog steeds dat het ministerie van justitie hem zal uitleveren, zodat hij ook in Amerika kan worden berecht voor afpersing. Joran zou in 2010, in ruil voor 25.000 dollar, Beth de tip geven die naar Natalee’s stoffelijk overschot zou leiden.

Van der Sloot was de laatste die de 18-jarige dochter van Beth, die haar eindexamen vierde op Aruba, levend heeft gezien.

Hij heeft altijd ontkend haar te hebben vermoord. ‘Als hij Beth Holloway in 2010 25.000 dollar aftroggelt is hij zogenaamd zo van de kaart dat hij iemand anders moest gaan doden?’, vraagt Kelly zich nog hardop af. ‘Hij probeert de moord goed te praten door te stellen dat hij zich zo veel zorgen maakte om zijn andere misdaden.’

Vrijdag maakt de rechtbank in Peru bekend hoeveel jaar Joran van der Sloot vast moet zitten.

(Willeke Tersteeg)

In Aruba zijn de meningen duidelijk verdeeld velen twijfels zijn er over de vraag of Joran deze gruwelijke misdaad werkelijk heeft gedaan.

Voor Peter Air niet die weet alles heeeeeeeeeel zeker onze expert op alle fronten zat bij Pauw en Witteman  gisterenavond.

Daar ging hij zelfs even op de stoel van het ministerie van onderwijs zitten.

Als het over voetbal gaat moet van hem zelfs de verlosser zijn mond houden.

De sleutel lag nu bij Jorans vader want de doden kunnen dat niet weerspreken of een kortgeding aanspannen. Daar zagen we weer even de oude Peter terug.

Toch blijven er nog zoveel vragen open en krijgen we maar sumier informatie uit een land die bol staat van de corruptie.

Wij zouden best veel andere argumenten hier neer kunnen zetten die een heel andere licht op de 2 zaken zou werpen.

Feit blijft dat Joran vanaf zijn 16 jaar het spoor goed bijster is geraakt.

Gerechtigheid of niet dat is niet aan onze redactie, om zich daar over uit te spreken.

Maar dat hij even van de straat is mooi meegenomen, of zou hij in een kliniek behandeld moeten worden?

Een ding staat wel als een paal boven water hij kan wel erg goed liegen, maar als dat een misdaad zou wezen konden ze half Nederland wel opsluiten.

Wordt vervolgd althans dat denken wij.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, CIA, Corruptie, Diversen, dwalingen, Film, Fotos, Geluid-tape's, Joran van der Sloot, Misdaad, Moord, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, opmerklijk nieuws, Peter R de Vries, Politie, Politiek, Religie, Sex, Televisie, Tragedie, Verhalen, Vermist en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s