‘Stephany Flores overleed door klap op haar hoofd’ en niet een verwurging, zoals Joran van der Sloot heeft verklaard.


Joran van der Sloot, vrijdag in de rechtszaal. © ap

De bekentenis van Joran van der Sloot over de dood van Stephany Flores uit Peru rammelt. De 21-jarige vrouw is overleden aan een klap op haar hoofd met een bot voorwerp en niet door klappen en een wurging, zoals Van der Sloot heeft verklaard.

Dat blijkt uit een forensisch onderzoek naar de moord op Flores, waarin de krant Metro inzicht heeft gekregen. De Nederlander Van der Sloot verschijnt morgen weer voor de rechter in Peru.

Joran van der Sloot heeft zich tijdens de eerste zitting van zijn proces onschuldig verklaard aan moord gevolgd door diefstal. De rechter heeft hem tot morgen de tijd gegeven om hierop terug te komen en te bekennen.

De eis die het Openbare Ministerie tegen Van der Sloot heeft geformuleerd is 30 jaar gevangenis en omgerekend ongeveer 50.000 euro boete. Als hij bekent, kan daar ongeveer de helft vanaf gaan. Als hij niet bekent, zal de verdediging aansturen op doodslag, waarvoor tussen de 5 en 20 jaar gevangenisstraf staat.
(Redactie)

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Joran van der Sloot, Misdaad, Moord, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, opmerklijk nieuws, Tragedie, Vermist en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s