VARA ‘ontmaskert’ RTL-medium Derek Ogilvie Nou Dutchtv deed dat al 3 jaar eerder!


 

 VARA ‘ontmaskert’ RTL-medium Derek OgilvieVARA ‘ontmaskert’ RTL-medium Derek Ogilvie

RTL 4-medium Derek Ogilvie is ontmaskerd door het tv-programma Rambam van de VARA. Althans, dat stellen de programmamakers.

Rambam stuurde presentatrice Linda Hakeboom naar een theatershow van Ogilvie. “Hij heeft twintig minuten lang met mijn overleden opa gesproken, contact gehad met zijn geest, maar jammer voor hem en gelukkig voor mij leeft mijn opa nog. Dus dat kan niet. Het is toch heel erg dat mensen dat geloven. Dat hebben we nu aangetoond”, zegt ze in De Pers.

Eindredacteur Mattias Schut vindt het een kwalijke zaak. “Vooral als je bedenkt dat deze man wel dertig keer per jaar volle zalen trekt en mensen de hoop hebben dat hij echt met hun dierbaren kan praten. Als blijk dat het allemaal niet waar is, is dat voor heel veel mensen in ons land heel erg.”

Max van den Burg, medepresentator in het item, grapt dat de goeroe het land uitgezet moest worden. “Hij is de Mauro van de entertainmentindustrie”, zegt hij.

Na de theatershow confronteerde Hakeboom het medium met de onjuistheden. De beelden zijn maandag te zien in Rambam op Nederland 2.

© Mediacourant.nl / Foto: RTL

Zie hier

Derek Ogilvie de Mick Jagger van de Paragnosten.

https://dutchtv.wordpress.com/2008/10/24/derek-de-mick-j/

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Blunder, Corruptie, Humor, Moraal en Fatsoensnormen, Muziek, Nieuws, Normen en Waarden, opmerklijk nieuws, Paranormaal, Satire, Voorspellingen, Werk en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op VARA ‘ontmaskert’ RTL-medium Derek Ogilvie Nou Dutchtv deed dat al 3 jaar eerder!

  1. Alpha zegt:

    Kijk maar ut Michael anders gaat Isaatje schrijven dat zij de eerste was die dit deed toen ze jouw artikel op Paranormaal.blog.nl zette.
    Krijg je gelijk een caim van haar aan je broek.

  2. Alpha zegt:

    En lezen kan ze ook niet het sarcasme van wie bijt Cleopatra miste ze over mevrouws sluier.
    De door mijn overgenomen tekst van Cleo site. Beweerd ze nu dat jij haar omarmde alleen maar om tegen je te schoppen, Over zelfprojectie gesproken.. Iedereen die kan lezen of haar kent weet gelukkig wel beter. En dat haar Maria een zeer uitgebreid netwerk heeft is ook niet nieuw.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s