Politie slaat ex voetballer Edu Nandlal het ziekenhuis in ondanks dwarsleasie.


Ongelofelijke agressiefaal van de anders altijd zo dociele, jeugdbendes gedogende politie Utrecht.


Het keurkorps van politiechef Johan van Renswoude heeft oud-profvoetballer, oud Leefbaar Utrecht-raadslid en oud international voor het Surinaamse elftal Edu Nandlal zaterdagavond ten onrechte aangezien voor een inbrekende steeldief en hem zwaar mishandeld.


Hij stond namelijk niet snel genoeg op nadat eenstrepers met verplichte kerstavonddienst hem hardhandig uit zijn bestelbus trokken terwijl hij met zijn dochter onderweg was naar de nachtmis.
Nandlal werd vervolgens over de grond gesleept, in het gezicht gestompt en tenslotte in een politiecel ook nog door een arts verkeerd behandeld, met een bloeding in zijn blaas tot gevolg.

Nandlal had een goede reden om niet op te staan.
De goede man heeft namelijk EEN DWARSLAESIE. In 1989 was hij één van de slechts 11 overlevenden van de SLM-ramp op Suriname, waarbij 167 doden vielen.
Nandlal overleefde, maar is voor het leven gehandicapt.
Dat maakt de boys van de politie 030 dus precies geen ruk uit.

 
Die slaan er gewoon meteen op los als ze een weerloze surineger van diefstal verdenken.
Gevalletje jeugdbendefrustratie aan het kanaliseren, mannen? Stukje onvervalst racisme jegens den donkere medemens wellicht?
 Aleid heeft in ieder geval weer nieuw hooi op zijn overvolle vork. Het trieste verhaal du jour van een kapotgesloopte kerstgedachte is te lezen op DNU.

http://dnu.nu/artikel/5708-edu-nandlal-mishandeld-door-agenten
Angstaanjagende de tendens die de Politie de afgelopen tijd tot zich neemt .
Buitengewoon zorgwekkend zoals men het buitensporige geweld toepast, en hierbij wordt gesteund door geen sancties op te leggen. voor het totaal ontsporen van hun “diender”.
Om nog maar niet te spreken over hun verkniptheid die in hun priveleven veelal tot de dood van onschuldige slachtoffer(tjes) heeft geleid.
“Ons kent ons” preventeert binnen het justitiele apparaat .


De kronkel in het hoofd van de hoogste bazen beschadigen ongeremd onschuldige medemens(jes).
Als deze mensen gaan recruteren kan het dan ook niet anders dan dat er mensen  met een zeer lage iq.en zielsconstructie deze functie komen bekleden.
Uitzonderingen daargelaten dat worden meestal de klokkenluiders .
Ja je kan praten over een kort lontje maar een zielsconstuctie van een drol en de waarde en de normen van een idioot, die begrijpt de lichamelijke beperking van deze man ook niet , hij hoort het waarschijnlijk ook niet en “sieg heil” is zijn enige woordenschat die hij op de politieschool heeft meegekregen .
Krijgt het apparaat soms subsidie voor het rehabilisatietraject “terug in de maatschappij”
Reintregeren binnen het politieapparaat met het enorme dictaturele machtsvertoon is ronduit walgelijk te noemen .
Politieacademie,s waren vroeger niet voor niets de weegschaal voor de labiele of instabiel agent .waarin ze nog konden zeven en meten.
Door enorme bezuinigingsgebreken wordt al ten jaar en dag veel te snel op de burger losgelaten om zo in de praktijk hun ervaring op te laten doen .
Je behoeft dan ook geen helderziende te wezen om te beseffen dat dit tot ernstige maatschappelijke excesse gaat leiden, hoezo kort lontje bij het publiek respect is een two way street.

Pretigge feestdagen en een minder schietgraag politieapparaat in 2012 toegewenst.

@Gastcollumniste Irene  van Pandora TV.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Blunder, Corruptie, dwalingen, Ingezonden stukken, Misdaad, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, opmerklijk nieuws, Politie, Religie, Satire, Tragedie, Verhalen, Voetbal, Werk, wonderen opmerklijk nieuws en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Politie slaat ex voetballer Edu Nandlal het ziekenhuis in ondanks dwarsleasie.

 1. Alpha zegt:

  Jammer hoor ik ken Bernhard Jens van de Utrechtse politie als een sportieve en integere man.
  Die normaal zijn woorden op een weegschaal afweegt tot mijn grote spijt heeft hij hier een gemiste kans verspilt.

  En irene je maakt een paar rake opmerkingen die helaas inherent zijn aan ons leerproces.namens mij persoonlijk excuses voor deze (agenten)..

 2. Baloe zegt:

  Nu weet ik waarom de burger geen respect heeft voor de politie.De feiten van de politie zijn al eerder ook in de nieuws gekomen.De politie gedraagt zich ook als een crimineel vind ik in deze land.Ik heb ook in het verleden te maken gehad met agressie van de politie.

 3. Johan Drent zegt:

  Wiens brood met eet, diens woord men spreekt. Een onafhankelijke afdeling van de politie zelf? Sorry hoor, het is in Nederland met de politie hetzelfde als met medici, fouten worden vrijwel altijd onder de hoed gehouden en er volgen vrijwel nooit sancties.

 4. De waakhond zegt:

  Sinds er een rechtse pislucht door Nederland waait heb ik toch sterk het idee dat Nederland is veranderd in een Politiestaat.
  Gezien de recente berichten in de krant over wangedrag bij politieagenten is dit een zorgelijke ontwikkeling,waar de echte dienders/politieagenten de dupe van worden.
  Deze kwestie zal echt onderzocht moeten worden anders zal het maatschapelijke draagvlak voor rechtshandhavers naar een dieptepunt dalen.
  Er zijn in Utrecht meer van dit soort kwestie”s geweest onder meer ook via de DNU bekend gemaakt.
  Maar goed als je als agent fout bent en ontslagen word krijg je toch een baantje bij een woningcooperatie.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s