‘Bruut afgeslacht lichaam gevonden bij huis dader Luik’



UPDATE  Tijdens een huiszoeking in de woning van Nordine Amrani, de dader van de aanslag gisteren in het centrum van Luik, is het lichaam ontdekt van een vrouw. Ze zou zijn aangetroffen in een garage bij de woning. Dat schrijven enkele Belgische kranten vandaag. Ze zou op gruwelijke wijze om het leven zijn gebracht; ze werd letterlijk afgeslacht en mogelijk ook verkracht voor ze stierf.

 
 
© ap
© anp

Het slachtoffer is een 45-jarige vrouw uit het Waalse Vottem. Ze was schoonmaakster bij de buurvrouw van Amrani. Hij zou haar volgens Waalse kranten gisterochtend hebben binnengelokt onder het voorwendsel dat hij werk had voor haar. Daarna zou hij haar hebben aangevallen en gedood.

De Vlaamse krant Het Nieuwsblad daarentegen schrijft dat de vrouw al de schoonmaakster van Amrani zou zijn geweest en dat haar lichaam werd aangetroffen in een garage waar de man vroeger zijn wapens opsloeg.

‘Ik hou van je’

Amrani zou overigens volgens Franstalige kranten de avond voor de feiten een geldsom hebben overgeschreven op de rekening van zijn vriendin met de melding: ‘Je t’aime mon amour. Bonne chance!’ (Ik hou van je schat. Veel geluk!) Dit zou kunnen bewijzen dat hij met voorbedachte rade handelde.

De ex-advocaat van Amrani heeft laten weten verrast te zijn door het handelen van zijn cliënt. De rechtsman zou gereageerd hebben alsof hij een klap in het gezicht kreeg, meldt Sudpresse.be op zijn website. ‘Ik ben verrast door dit moment van waanzin van mijn ex-cliënt. Ik had nooit gedacht dat hij tot dergelijke daden in staat zou zijn.’

(ANP/Redactie) VOOR VERVOLG EN VIDEO KLIK HIER

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Misdaad, Moord, Nieuws, Sex, Tragedie en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie