Beau van Erven Dorens: Ruud de Wild is een matennaaier,vuile smerige klootzak,en een teringlijder


 


Beau van Erven Dorens is compleet uit zijn dak gegaan in de radioshow van Ruud de Wild. Hij maakte De Wild uit voor matennaaier, vuile smerige klootzak, teringlijder en dreigde De Wild zelfs een tand uit zijn mond te slaan.

Ruud de Wild

 

Reden van de tirade van Van Erven Dorens is dat hij zich bekocht voelt door de radiopresentator. Hij had namelijk de afspraak om elke week in de uitzending van De Wild een grap te vertellen ter voorbereiding  op zijn oudejaarsconferance. Via Twitter vernam Van Erven Dorens dat De Wild hem en zijn grappen had afgekraakt. ‘Zo goed was je niet’, merkte de De Wild in zijn radioshow op.

Smerige klootzak
Dat deed de deur dicht en Van Erven Dorens ging compleet over de rooie. ‘Wat heb ik nu aan jou. Kan net zo goed niet in je fucking show komen. Je bent een vuile, vieze, smerige klootzak….Krijg maar de tering. De volgende keer dat ik je zie, sla ik een tand uit je bek.’

De Wilds commentaar nadat de haak er op was gegooid luidde: ‘Slechte verliezer.’ Maar hij voelde zich klaarblijkelijk toch schuldig en belde Van Erven Dorens maar weer op. Van Erven Dorens:  ‘We hebben niets te bespreken. Ik vind je een matennaaier. Toedeloe.’

Beluister hier Beau’s tirade.
(Redactie)

 
 
14/12/11 19u35
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Blunder, cabaret comedian, Diversen, Humor, Moraal en Fatsoensnormen, Muziek, Nieuws, Normen en Waarden, opmerklijk nieuws, Verhalen, Werk en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s