Kale tekkel mama de engeltjes doen het weer.


‘De verleiding is wel heel erg groot om het op dit plekje nog een keer over de Hells Angels te hebben, die vorige week van het Amsterdamse stadsbestuur als ‘kerstbonus’ een cheque van vierhonderdduizend euro ontvingen. Dat zal afgelopen weekeinde weer een gezellig feest zijn geweest in het clubhuis, waar de ‘brothers’ vast krom lagen van het lachen. Iedereen bezuinigt, maar een paar Angels kreeg de jackpot in de schoot geworpen.’

Dat schrijft John van den Heuvel in De Telegraaf.

 

‘De laatste biervaten gingen leeg, want volgende maand al dragen de Hells Angels het terrein over. Dat is immers de deal met de gemeente Amsterdam. In ruil voor het verlaten van het clubhuis mogen de Angels vier ton verdelen. Andere ondernemers op hetzelfde bedrijventerrein moeten ook opkrassen maar worden met een paar duizend euro afgescheept. Wat een slappe, om niet te zeggen laffe aanpak.

Volgens het gemeentebestuur kunnen nu woningen en bedrijfspanden op het terrein worden gebouwd. Burgemeester Van der Laan belooft er alles aan te doen een nieuw clubhuis van de Hells Angels buiten de stad te houden. Een nobel streven, maar deze toezegging kan hij nooit waarmaken.

De Hells Angels beschikken nu over vier ton wit geld en kunnen in de hoofdstad vrolijk op zoek naar een nieuw pand met een horecabestemming. Op welke gronden wil Amsterdam het de Angels verbieden nieuw vastgoed aan te schaffen en daar hun clubhuis te vestigen?

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, cabaret comedian, Humor, M.C., Misdaad, Nieuws, Nieuws en politiek, opmerklijk nieuws, Religie, Satire en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s