Daar gaan we weer:Inval bij MC Satudarah in Tilburg


De Nationale Recherche is woensdagochtend om 6.00 uur het clubhuis van motorclub Satudarah in Tilburg binnengevallen. Het clubhuis was op dat moment verlaten.

Inval bij Satudarah Tilburg

Zie ook:
Satudarah leden aangehoudenHet pand aan de Havendijk is afgezet met zwarte schermen. Ook op woonadressen is de politie binnengevallen. Er zijn enkele clubleden aangehouden, zegt advocaat Eric Thomas van Satudarah. Over de aard van het onderzoek doet het Openbaar Ministerie geen mededelingen. Een woordvoerder wil niet zeggen waar de politie naar op zoek is. Hij wil ook niet zeggen of het onderzoek te maken heeft met de inval vorige maand bij Satudarah in Zundert. Woensdagmiddag komt het OM met meer informatie.

Raadsman Eric Thomas heeft van de politie gehoord dat in totaal vier mannen en hun vrouwen zijn gearresteerd. Het gaat niet alleen om leden van Satudarah, zegt hij. Ze worden verdacht van overtreding van de opiumwet en deelname aan een criminele organisatie.

Op dinsdagavond 18 oktober viel de regionale politie al met groot machtsvertoon het clubhuis van Satudarah in Zundert binnen. De politie zette toen zwaar bewapende agenten, een pantserwagen en een helikopter in. Er werden in totaal 11 leden van de motorclub gearresteerd op verdenking van bedreiging van portiers in Breda en een vechtpartij in Rijsbergen.

 
De politie geeft vanmiddag een persconferentie.
 
De verdachte worden beschuldigd lid van een criminele organisatie te zijn , maar haast zich wel gauw erbij te zeggen dat het niet om de MC Satudarah gaat. Nou wat heb je dan te zoeken  in die club??
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Blunder, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, Politie, Politiek en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s