Na Joran laat Aruba nu ook Gary Giordano vrij


WILLEMSTAD –  De Amerikaan Gary Giordano, die wordt verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning en dood van zijn landgenote Robyn Gardner, wordt dinsdag vrijgelaten. Dat heeft de rechter op Aruba bepaald.

Gardner verdween op 2 augustus. Giordano verklaarde dat ze niet terugkeerde van een gezamenlijk snorkeluitje. De verdachte en het slachtoffer waren op 31 juli vanuit de Verenigde Staten op Aruba aangekomen.

Het Openbaar Ministerie had gevraagd om verlenging van zijn arrest met 30 dagen. Nu dat is afgewezen, heeft het OM beroep aangetekend tegen de beslissing van de rechter-commissaris. Volgens advocaat-generaal Taco Stein zijn er voldoende bewijzen tegen Giordano en is er sprake van vluchtgevaar.

De Koninklijke Marine zocht woensdag en donderdag nog in de wateren bij Aruba gezocht naar Gardner. Marineduikers zochten op aanwijzing van de Arubaanse politie op een aantal locaties op zee, maar de zoekactie leverde niets op. Medewerkers van de marine werkten samen met de kustwacht van het Caribisch gebied.

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Blunder, Misdaad, Moord, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, opmerklijk nieuws, Overig, Politie, Politiek, Sex, Tragedie, Verhalen, Vermist en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Na Joran laat Aruba nu ook Gary Giordano vrij

  1. Inge zegt:

    Bloody shame Aruba eerst met Hollaway en nu dit weer Bad fibriations.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s