Ook naar deze zaak hebben wij uitvoerig verwezen: Halfbroer van Patrick S. heeft ook een vrouw gedood


Farida vermoord in Spijkenisse, Roma in Geervliet

Politiemensen hebben het lichaam van Farida Zargar in het Mallebos in Spijkenisse gevonden . FOTO ANP @

Patrick S., de man die ervan wordt verdacht Farida Zargar (21) te hebben gedood en begraven in een bos in Spijkenisse, blijkt een halfbroer te hebben die is veroordeeld voor een bijna identiek misdrijf.

Zijn 41-jarige halfbroer Jos van der V. vermoorde elf jaar geleden zijn ex-vriendin en dumpte haar lichaam in recreatiegebied De Put in Heenvliet, niet ver van Spijkenisse. Hij werd destijds veroordeeld tot zes jaar cel en tbs. Dit meldt het AD vandaag.

Doodgestoken
Het slachtoffer was de 26-jarige Roma, een vrouw van Ierse afkomst, die in buurgemeente Geervliet woonde. De twee hadden tien jaar een relatie. Nadat de vrouw het had uitgemaakt, moest ze dat met de dood bekopen.

Van der V. ging in de zomer van 2000 naar de woning van zijn ex en stak haar bij een uit de hand gelopen woordenwisseling dood. Haar lichaam begroef hij nog diezelfde nacht in het zandwingebied De Put; enkele dagen later werd het stoffelijk overschot van de vrouw daar gevonden.

Verlof
Roma’s ouders leven momenteel in angst, omdat Van der V. binnenkort verlof krijgt. Ze vrezen met hem te worden geconfronteerd. Het is onduidelijk of hun voormalige schoonzoon een straat- of buurtverbod wordt opgelegd.

bron AD en ANP

Wij hebben in het afgelopen jaar ook op deze zaak verwezen en een andere moordzaak. als het goed is heeft Peter R. over beiden zaken destijds ook een paar afleveringen gemaakt.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Blunder, Corruptie, Dieren, Diversen, Film, Fotos, Geluid-tape's, Misdaad, Moord, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Normen en Waarden, opmerklijk nieuws, Overig, Persoonlijk, Peter R de Vries, Politie, Sex, Televisie, Vermist, Voorspellingen, Werk en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Ook naar deze zaak hebben wij uitvoerig verwezen: Halfbroer van Patrick S. heeft ook een vrouw gedood

  1. DutchTV zegt:

    Binnenkort komen wij hier uitvoerig op terug

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s