Zit ex-Hells Angel Louis Hagemann onterecht levenslang vast?


 Dat was even schrikken en slikken Joost van de Wegen Joost who? nou van de wegen gaat in een waarschijnlijke reportage onthullen wat half Nederland al wist.
 
Maar je weet maar nooit waar hij mee komt daar moet je dan wel eerst de magazine, voor bestelen want in 2/3 van Nederland kennen ze dat blad niet. een kleine 8 euro zal het gaan kosten maar dan heb je ook wat. 🙂
 
Erg hoopgevend vind ik de titel niet van wegen de vraagteken.
 
Maar ja joost mag het weten.
 
 
Joost van der Wegen
JoostvdWegenJoost van der Wegen

by jackyhagemann

 
Zit ex-Hells Angel Louis Hagemann onterecht levenslang vast? In de nieuwe Crimelink http://bit.ly/nYBIlH
Van horen zeggen’In 1984 werden Corina Bolhaar en twee van haar kinderen vermoord in Amsterdam-Zuid. De zaak werd niet opgelost, tegen verdachte Hell’s Angel Louis Hagemann kon geen direct bewijs worden geconstrueerd. Een kleine twintig jaar later werd Hagemann wederom gearresteerd en uiteindelijk veroordeeld tot levenslang. Enkel omdat een paar ex’en en medegedetineerden hadden verklaard dat hij de moorden tegen hen had opgebiecht. Verder bewijs ontbrak en daarom blijft er rumoer om deze zaak hangen.

 
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Blunder, Corruptie, dwalingen, Louis Hagemann, Misdaad, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, opmerklijk nieuws, Overig, Peter R de Vries, Politie, Politiek, Rechterlijke dwalingen in Nederland, Religie, Sanoma, Sex en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s