Peter R. de Vries Manipuleerde kroongetuige in 3 voudige moordzaak!


 

Opmerkelijk 
In een eerdere column Neukte Peter R. met kroongetuige? kwamen wij met onthullende feiten zoals.  Wat minder bekend is dat Peter soms qwa fatsoensnormen ernstig over de schreef gaat in zijn journalistiek iets minder.

Als u op de inscanfoto drukt worden zij groter

Maar dat hij ook getuige informatie geeft uit gesloten politiedossiers, zodat hun bekentennissen voor gekauwd krijgen en ze wipt is te schokkend voor woorden.

 

ScreenShot081 


 Wij komen hier dan nu met enkele opzienbarende fragmenten van het bewijsmateriaal. Dit staat dus letterlijk uit een proces verbaal van de Politie te lezen. Opmerkelijk is het feit dat Peter pas nog een van deze zaken op tv had met een geheel andere dader.

Bij deze dus laten wij u alvast een inkijk op de werkwijze vande Vries zien.

Scre8brian 
Weer zo een raadselachtige verklaring waarbij elke recherche-team de alarmbellen allang moesten gaan rinkelen. Kan het nog gekker qwa manipulatie tuurlijk kijk maar.

Pv joanna ScreenShot074 
We hebben het dan over de volgende zaak waar Peter louis aan wenst te koppellen.

Joanne Wilson
Op 20 september 1985 wandelt de Ierse Joanne Wilson met een vriendin door Amsterdam. Ze zijn onderweg naar het Centraal Station waar Joanne een afspraakje heeft met een Nederlandse man die ze eerder in een bar heeft ontmoet.

Op 1 oktober, anderhalve week later dus, ziet de sluiswachter van de Willemsluizen in Amsterdam-Noord iets verdachts drijven. Het is een plastic zak die klem zat tussen de sluisdeuren en nu in het water dobbert. Samen met een collega haalt hij de zak omhoog. Ze doen een gruwelijke vondst. In de zak zit de halfvergane romp. Een week later wordt op diezelfde plek, ook in een zak, nog een afgesneden linkerbeen gevonden. De lichaamsdelen behoren toe aan dezelfde vrouw.

Saillant detail is A dat louis hagemann nooit en te nimmer aan deze zaak is gekoppeld kon worden, en dat hij door de rechtbank daarvoor is vrijgesproken , behalve op de website van Peter Air niet.

 B later nog 3 gelijke moorden zijn gepleegd er dus sprake was van een seriemoordenaar die door een coldcaseteam en Interpol zijn opgelost.

Maar we gaan weer even terug terwijl Peter ons wil laten geloven dat er dus een verdachte is, in een bloedstollende drieluik

Achteraf blijken er dus 12 verdachten te zijn met 3 verdachten die duizenden malen meer reden  hadden dan louis,waarvan geen sporen zijn aangetroffen. TERWIJL ER ZAT REST EN EVENTUELE DADERSPOREN WAREN AANGETROFFEN.

Nu peters verhaal

Op 5 maart 1984 worden in hun woning aan de Argonautenstraat in Amsterdam door een buurman de lichamen gevonden van de 33-jarige Corina Bolhaar en haar twee kinderen Sharon (6) en Donna (9). Corina’s derde kind, de 1-jaar oude Brian, staat in zijn bedje te huilen. De drie slachtoffers zijn waarschijnlijk de vorige ochtend door wurging en messteken om het leven gebracht.

In eerste instantie wordt de ex van Corina, die de vader is van Donna en Sharon, verdacht. Maar al snel blijkt dat hij op de dag van de moorden in Andorra verbleef. Achteraf bleek ook deze Alibi niet waar te zijn.

 

Ligt de dader wel op het kerkhof ?

Naast Louis Hagemann en Balfour Haim (de vader van Donna en Sharon) is er tenminste één andere man verdacht geweest van de moorden op Corina Bolhaar en haar twee kinderen: Joseph (‘Jo’) Baron. Deze Israeliër was aan drugs verslaafd, had ernstige gedragsstoornissen en een strafblad. “Een griezel,” zegt een vriendin van Corina. “Een asociale parasiet,” aldus een ex-huisgenote van Baron. “Hij heeft mij verschillende malen geslagen. Hij minachtte het leven.” Baron, met wie Corina een verhouding had, zou haar diverse keren met een mes hebben bedreigd waar de kinderen bij waren. Ook zou hij, nadat de relatie stuk was gelopen, hebben gedreigd haar zoon en dochter te ontvoeren. Hij stond erop dat de kinderen hem ‘papa’ noemden. Jo had een duidelijk motief voor de moord: hij zon op wraak. Nadat hij weer eens was opgepakt in Amsterdam, had Corina de vreemdelingenpolitie gewaarschuwd en hem het land uit laten zetten. “Ze was als de dood voor hem,” zeggen getuigen. De laatste jaren leefde Baron in België. In het oude onderzoek, in 1984, kwam Baron al even in beeld. Ten onrechte nam de politie toen aan dat de crimineel een alibi had. Nadat de strafzaak werd heropend, in 2002, bleek die conclusie onjuist. Baron werd op zondagavond 4 maart 1984 rond 23.30 uur aangehouden in Brussel wegens flessentrekkerij. Omdat hij zwaar beneveld was, kon hij pas maandagochtend om zeven uur worden verhoord. De zaterdag op zondag zou hij naar eigen zeggen met een jong meisje hebben doorgebracht, maar zij is nimmer gevonden. Corina is voor het laatst zaterdagmiddag gezien; de lichamen werden gevonden op maandag, rond zes uur. Volgens getuigen had Baron een sleutel van haar woning. Twee Marokkaanse jongetjes zouden ’s maandags een dronken man ‘die Sharon en Donna als vader zagen’ hebben zien rommelen aan het slot van de deur. Helaas kwamen vele feiten te laat aan het licht om een mogelijke oplossing van de zaak te bewerkstelligen. Jo Baron stierf in 2001, berooid en vereenzaamd, in Brussel. Bron Stan de Jong

Maar is Baron wel dood? Nergens is geen spoor te vinden van Jo Baron stoffelijk overschot niet in Belgie ook niet in Israel, een merkwaardige ontdekking. Ook geen overlijdingsakte hoewel zoiets makkelijk vervalst kan worden. Feit blijft dat Peter R de Vries wederom weer zeer slecht zijn huiswerk heeft gemaakt.
http://dutchtv.web-log.nl/mijn_weblog/2010/03/de-zaak-corine.html

Hoofdrolspelers in de veroordeling van Hagemann

Even voorstellen aan enkele hoofdrolspelers die willens en wetens een veroordeling hebben uitgesproken en/of gesteund. Frappant is het gegeven dat OvJ W.C van Schaijck in de periode van de vernietiging van het bewijsmateriaal Hoofdinspecteur van de Gemeente Politie Amsterdam was.

RECHTBANK (die werd samengesteld dus feitelijk geen officiele strafkamer)

T.G. van der Schroeff geboren mrt 1943
NLRM 80 87 88/89 90 91 92 93 94 95 96 97 98
Stafmedewerker Inter Bel. Bureau Amsterdam 1 okt 1969
Advocaat en Procureur te Amsterdam 1 okt 1972
Rechter-plaatsvervanger rechtbank Amsterdam 18 mrt 1978
Rechter rechtbank Amsterdam 6 aug 1979
Kantonrechter-plaatsvervanger Amsterdam 29 mei 1982
Vice-president rechtbank Amsterdam 9 dec 1993
NU
Amsterdam Vice-president
Amsterdam kantonrechter-plaatsvervanger
TEVENS
Lid Ned. vereniging van Strafrechtadvocaten

Verder lezen want nu wordt het pas echt leuk!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Louis Hagemann, Misdaad, Nieuws, Peter R de Vries en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Peter R. de Vries Manipuleerde kroongetuige in 3 voudige moordzaak!

 1. ute zegt:

  En nu Jacqueline? het is toch om gek van te worden!!!!!!

 2. Jacqueline zegt:

  Ja, wat nu?
  Alle lafaards die er iets aan kunnen doen blijven muisstil.
  Van rechercheur, OM tot de hoogst zittende magistraten weten dat hier niets van klopt maar geen van hen heeft het lef om over de brug te komen.
  Om nog maar te zwijgen over die popie jopie verslaggevers en/of journalisten. Ze kunnen sensatie krijgen maar willen het niet.
  Ute er is nog veel meer, dit stukje was maar het topje van de ijsberg dus wij geven niet op.
  En dat smerige volkje zwaait de scepter in dit land.
  Ik zou wel eens DNA willen afnemen van alle (ex)leden van het OM, (ex)rechters en (ex)rechercheurs. Hoeveel Coldcases zullen er dan opgelost worden?
  Ps. Ik wil Dutchtv even extra bedanken voor zijn enorme inzet!

 3. Mustafa zegt:

  Elk land heeft dit soort schandalen het is alleen erg wanneer je er persoonlijk mee te maken krijgt. Peter is een vieze man die een dubbel moraal er op na houd. De media is te links en de politiek te rechts gewoon zakkenvullers.En de gedetineerde en de zwakke in deze samenleving zijn de klos.Mijn opa heeft 18 jaar als politiek gevangene gezeten.

 4. irene zegt:

  Nou als je alles bij elkaar leest is het Peter Airtje er alles aan gelegen Loui in de verdomme hoek te schuiven , althans daar zal die wel voor worden gebruikt .
  Er is zoveel wat tegen hem kan worden gebruikt dus kies maar uit met al zijn chantabele misstappen .
  Dezelfde chantabele werkwijze projecteerd hij gemakshalve ook maar even te pas en te onpas op diegene die hij met het oog der blinden op het visier heeft staan
  nooit geschoten is altijd mis maar zeggen ze dan dat is een ongeleid projectiel waar je aan ten prooi valt.
  onbegrijpelijk inderdaad dat hogere hand hier zijn ogen bewust sluit
  De rioolrat in de rioolput van ons zogenaamde rechtssysteem of in de grip van…. tja wie bepaalt de regeltjes he
  dat het een loopjongentje is geworden is een ding wat zeker is

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s