Arts Heemstede beschuldigd van seksuele intimidatie


HEEMSTEDE - 

Tien patiënten hebben onafhankelijk van elkaar de Inspectie voor de Gezondheidszorg ingeschakeld naar aanleiding van klachten over seksuele intimidatie van een huisarts uit Heemstede.

De Inspectie is een onderzoek gestart naar de ernstige beschuldigingen. Gedurende het onderzoek mag de huisarts zijn beroep blijven uitoefenen.

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Misdaad, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Overig, Recepten, Sex en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Arts Heemstede beschuldigd van seksuele intimidatie

  1. itsme zegt:

    Ik weet welke arts het is. Helaas. Geen twijfel bij mij. Heb zelf ook diverse vervelende dingen meegemaakt maar wist niet wat te doen. Nu nog steeds niet. Blijkbaar ben ik niet de enige. Hij is inderdaad nog steeds aan het werk.

  2. Ad zegt:

    Absoluut foute man, het is jammer dat dit bij de tuchtraad is terecht gekomen, slachtoffers hadden aangifte moeten doen bij de politie, laat een werkelijk pad van schade achter, er zijn veel meer klachten, maar de voor de meeste slachtoffers schamen zich voor een aangifte.

  3. Die vrouwen zijn zo dapper geweest en kijk eens. Hij heeft geen dag minder gewerkt. Zijn straf? een berisping. Dus meneer Dr. R heeft een standje gekregen? En dit noemen ze recht? Ik noem het onrecht.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s