Kan iemand mij GVD uitleggen waarom Louis Hagemann levenslang heeft.


Screenshot020

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Louis Hagemann kreeg levenslang voor 2 Moorden die hij nooit gepleegd kan hebben, waar geen enkel bewijs van is alleen van achtergeklap van een stel onbetrouwbare Hyena’s

En stel en dan bedoel ik stel dat als hij het wel echt geweest was de dader wat niet zo is, kan er al helemaal geen sprake van moord zijn geweest dus met voorbedachte rade. De zaak Louis hagemann is voor mij wel een van de grootste rechtsdwalingen die er dit land ooit geweest is. Buiten alle proportie totaal geen Pro ratio, maar de willekeur van een stelletje incompetente slapende rechters. Met alles was geknoeid ontlastende verklaringen alibi van de echte dader, en Lost but not Least alle bewijzen waren door het ¨politieapparaat verdwenen.

Daarbij heeft Lous altijd ontkent en als hij gezegt had dat hj dronken en stoned was geweest het doodslag was geweest dus de zaak verjaard was. Nee Louis wilde liever sterven dan toegeven dat hij zoiets verschrikkelijks had gedaan omdat hij onschuldig was. Respect man maar dat koste hem wel ze vrijheid levenslang kreeg hij om ze oren toen het tribunale lesbische rechterskoor had gesproken. Handvrijvend met een voldane grijns op zijn bek zat Peter Air te gniffelen zodat hij voor zijn opdrachtgevers mooi voor elkaar gekregen. Peter had zogenaaamd tegen alle tegenwerking van het OM dit even opgelost aan mijn hoela.

Dat de Politie bij de verdachte Mossadjunk Baron totaal mis sloeg is tot daar aan toe maar hoe zit het eigenljk met de zeer voor ingenomen rol die Peter Air in een drieluik over Louis tot de duivel  METAMORFOSEERDE?

Paul S. wil toch eerder uit cel

–  Ex-marinier Paul S. uit Kerkrade, die is veroordeeld tot twintig jaar cel en tbs voor de viervoudige moord op zijn ex-schoonfamilie, gaat toch proberen of hij eerder uit zijn cel kan.

n oktober 2009 werd bekend dat S. in juni 2010 na zes jaar en acht maanden de cel zou mogen verlaten in het kader van de zogeheten Fokkens-regeling. Op grond daarvan kunnen daders al na een derde van hun straf naar een tbs-kliniek.

Nabestaanden van de in 2003 geliquideerde schoonfamilie waren verbijsterd en maakten bezwaar. "Hij heeft straks maar een jaar en zeven maanden per moord in de gevangenis gezeten", aldus Marlies Heuts, zus van de vermoorde schoonmoeder.

Staatssecretaris Nebahat Albayrak (Justitie) liet na overleg met de Kamer al snel weten dat S. gewoon in zijn cel moet blijven. Ze kondigde aan per direct de Fokkens-regeling te bevriezen.

Tegen dit besluit maakt S. nu weer bezwaar. Zijn advocaten zijn inmiddels naar de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming gestapt om te eisen dat het ministerie zich houdt aan de eerder gedane toezegging dat S. in juni uit zijn cel mag in plaats van in 2017.

"In 2007 is onze cliënt de toezegging gedaan dat hij midden 2010 in aanmerking zou komen voor vervroegde tbs. Nu probeert het ministerie dat besluit via een achterdeur terug te draaien. Hier is duidelijk het vertrouwensbeginsel geschaad tegenover Paul S. Het scheelt voor onze cliënt een slok op een borrel als hij zeven jaar langer in zijn cel in Roermond moet blijven zitten”, aldus een van zijn advocaten in De Limburger.

Oud-marinier S. van W. kwam na zijn veroordeling in opspraak toen hij in de gevangenis met zijn jeugdliefde Petra trouwde. Ook was hij boos omdat hij geen medaille als oorlogsgewonde kreeg.

Kan iemand mij dit verschil rechtsmatig uitleggen want ik kom uit een Vreeswijk buurt waar de politie niet al te snugger is.

.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Louis Hagemann, Misdaad en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Kan iemand mij GVD uitleggen waarom Louis Hagemann levenslang heeft.

 1. Cor Japin zegt:

  waarschijnenlijk omdat het in nederland tegenwoordig heel normaal is dat iemand die valsbeschuldigt is minder kansen krijgt dan een echte crimineel
  tja hoe vaak roepen we al dat nederland kapot gaat?
  ik al zins ik kan praten !! lang dus !

 2. Trial by media, ik begrijp echt niet waarom Louis nog vastzit en zal het ook niet begrijpen.

 3. Cor Japin zegt:

  isabel mag het nu weer michael zijn blog zijn 😉 je naam staat erbij

 4. Willem de Zwijger zegt:

  Waar bemoei jij je eigenlijk mee ben je aan de pillen of zo en dacht ook niet dat dit jou site is.

 5. Jacqueline zegt:

  De rechters hebben niet echt zitten slapen maar voelde zich in hun kruis getast en hebben bewust, ZEER BEWUST meegewerkt aan die veroordeling. Tot in de hoogste regione.
  Nu maar even afwachten of die hoogste regione de bal terugkaatst zodat hen geen blaam treft.
  Diegene die echt in zijn broek schijt is de man die ooit een AWARD won voor zijn bijdrage in de akties tegen WITWASSEN. Nou Bob kom er maar in en vertel eens waarom jij in je broek schijt.
  Vertel eens waarom jij eerst niet mee wilde gaan in het verhaal van Peter Air de Viespeuk en later wel. Wat kreeg jij ervoor terug? Een paar kopstukjes voor je volgende nominatie? Je bent een slecht acteur Bob. Samen met Renetta van der Meer zouden jullie wel mee kunnen doen aan het tv programma van Kim Hollander.
  Vertel eens Bob Schagen, Gert Strik en Hans Hali waarom jullie een getuige zo volgestopt hebben met cocaine, bedreigd hebben met de dood, voorzien hebben van een kogelvrije vest, wapens, gepantserde auto en nog meer van die kadootjes?
  Vertel eens waarom die kadootjes later weer werden afgepakt d.m.v. een laffe inval?
  Vertel eens meneer Strik, waarom vond je dat die getuige tegen mij “dat wijf” moest zeggen dat hij geen verklaring wilde tekenen voor mij.
  Peter Air de Vries in combinatie met Cor van Hout, Willem, Willem Holleeder en Endstra waren de aanleiding. Is het niet pannekoeken?
  Terwijl Louis helemaal van niets wist, de man was net anderhalf jaar vrij en had het even te druk met zijn maatschappelijke aanpassing en het verdienen van een paar centen. Maar o, o, o wat scheet iedereen in zijn broek en wat wilde men graag de kopstukken opbergen dus laten we Renetta van der Meer haar charmeoffensief maar in de strijd gooien.
  Tja, toen werd zij zwanger en ook nog eens echt verliefd op Louis.
  Dat stond niet in het draaiboek dus voordat alles uit zou komen moest Louis even opgeborgen worden door een aangifte van mishandeling en verkrachting. Een vrouw die verliefd wordt op de tegenpartij is een levensgevaarlijke schakel. Zij zou zomaar alles kunnen doorspelen aan Louis.
  Daarna werd het echt heet onder de voetjes van het witwas team en andere belanghebbenden. Gelukkig was daar Peter Air de Vries daar met een coldcase zaak.
  Kwam dat even goed uit!
  Neeeeeeeeeeee het was en is nog steeds niet genoeg want ondanks zijn levenslange veroordeling bleef en blijft men bij bepaalde kopstukken van dat enorme LIQUIDATIE PROCES vragen naar wetenswaardigheden over Louis Hagemann.
  En lieve bezoekers, de liefde tussen Renetta van der Meer en Bob Schagen is nog steeds niet over hoor.
  Zij heeft een rechtstreeks nummer van Bob Schagen, zij kan (mits zij beltegoed heeft) hem 24 uur per dag bellen. Zeer vreemd!!
  Ook dat bewijs heb ik voor handen. Een rapportje wat enkele maanden geleden is opgemaakt.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s