Waarom Steve Brown de rechter wraakt.


Woensdag 13 mei 2009 moest Steve Brown voorkomen bij de Politierechter in Amsterdam. Uiteindelijk werd de rechter gewraakt. Hier een korte impressie & reactie van Steve Brown na de rechtzetting.

Het gaat hier om de getuigen/figurant Bartels die tevens ook als anonieme getuige NN1 is opgevoerd………………………………………………………………………………………………

meer beeld info en bron Steven Brown

Dit bericht werd geplaatst in Peter R de Vries en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

7 reacties op Waarom Steve Brown de rechter wraakt.

 1. Michael zegt:

  Als peter nu nog niet door heeft dat manipulatie en verzonnen getuige ook wel eens tegen de lamp lopen is hij toch niet zo slim als ik dacht.

 2. Lars van Bennekom zegt:

  Och och wat een treurigheid. Mannetjes die er totaal niet toe doen(gelukkig) maar die zichzelf zo mateloos geweldig vinden. Zowel de Vries als Brown zijn twee volkomen losers.

 3. Ruud zegt:

  Lars
  Is er ook iets waar jij wel wat mee hebt of ben je altijd over iedereen zo positief

 4. Lars van Bennekom zegt:

  Natuurlijk wel Ruud, maar wees eerlijk, waar gaat het hier over? Ego’s die zichzelf niet in bedwang kunnen houden door het idee dat ze misschien te kort worden gedaan.
  Ik heb wat met het Koningshuis en ben erg gek van Indonesisch eten. Gelukkig ben ik komende maand weer in de Gordel van de Smaragd voor werkzaamheden, dus dat zit wel goed.

 5. kees zegt:

  Het verbaasd me dat er naar alias kwek kwek (steve brown) nog steeds wordt geluisterd.
  Deze man is er toe instaat om zijn eigen moeder nog te verraden. Het is een nare doorgesnoven coke junk en van zijn garnalen hersenen is weinig meer over.
  Kijk voor de verandering is bij http://www.bruinerat.com en zie hoer pinokio mister kwek kwek himself laat zien wij hij werkelijk is

 6. Michael zegt:

  “kees”
  Het verbaasd mij dat jij hier reageerd allereerst de maker van deze site of eigenaar is denk ik wel de lafste schuitluis in de wereld zal wel uit de Vriesgroep komen.
  Als diegene denkt zich achter proxy servers te kunnen verschuilen kan ik je nu alvast een ding mededelen binnen 12 uur is dat te regelen.
  Verder zijn dit allemaal oude door Hout en de Vries geleverde beeldmateriaal Jezus Steven had echt gelijk over Ron dat het een Junkie was dat is wel heel erg duidelijk te zien in de houtfilmje´s
  Verder als we het toch over ratten hebben Wel Hout maar zeker de rioolrat de Vries schij toch uit onnozel varken kan je gelijk ff uitleggen waarom de Vries destijds daadwerkelijk is veroordeeld door de rechter voor deze uitzendingen!!!!
  Nee dacht ik wel wat Pinokkio betrefd DAT IS MEER van toepassing van PETER R ik kan dat jochie al uit de midden jaren 80 wat een gelul en bullshit onzin schreef hij daar aantoonbaar!
  Om maar met Santema de Rotterdamse taximoord die ze wel eventje´s zouden hebben opgelost NIET DUS!!!
  Verder okee Steven houd er een beetje beeldsprakig temparement op na.
  Maar blaffende honden bijten niet zo een gluiperd als Peter en hout zijn nog niet bij een dood paard te vertrouwen!!
  En zelfs toen Steven vol met coke in zijn neus door julie gefilmd werd trapte hij niet in de hoerenval RESPECT zeg ik dan.
  Peter aan de ander kant neukt alles wat los en vast loopt liefst blond of dat nu de weduwe van Flipper is of een andere onnozele snol dat maakt Peter niet uit want zijn lul hangt meer uit zijn broek dan er in.
  Begrijp ook wel waarom het gastenboek gesloten is de maker heeft GEEN KLOTEN.
  Het einde de Vriestijdperk is gekomen TO MUCH LIES
  Oja over HOER gesproken goh dat is nu echt een de vries opmerking voor Peter is iedereen een hoer kijk maar wat hij schrijft over de panorama maar er is maar een hele grote HOER en dat is PETER R

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s