RTV pleegt Staatscensuur op voorspellingen 2009


Dtv

 

Rijnmond TV vroeg mij om de voorspellingen te doen van 2009 met als grootste invalshoek hun doelgroep de regio Rotterdam centraal stond.En wie was het lek over de benoeming van onze burgervader,etc.ze fimde zo een 90 minuten.Daar ik in het verleden wel een bepaalde media verknipping bent gewend ,waarschuwde ik hun van te voren dat mijn geluidsopname,s mee draaide.Tevens is er de bewakingscamera in de zaak.Ze wilde na zo een 70 minuten wat shoots maken waar ze tarotkaarten etc.mijn website,s en foto,s opnamen.Ik ben een voorstander van integratie van Alluchtonen ben er zelf een daar mijn vader tijdens de oorlog met een Ierse trouwde.Verder had ik Ko van dijk beloofd een scoop te pakken uit mijn voorspellingen dus 12 minuten voordat RTV live ahum ging uitzenden was Ko al online.

Begrijpelijk maakte hij er een selectie van omdat hij het anders het artikel te groot vond gaan worden.

Rijnmond spande de kroon en maakte er een stukje anti Burgemeester van vergat even de naam van velen die verantwoordelijk zijn van de puinhoop in Rotterdam te vermelden mixte 20 minuut fantasie met 70 minuten werkelijkheid en maakte er een clip van 2 minuten antie  Ahmed Aboutaleb van vervolgens verkrachte ze mijn visie over Feyenoord in de laatste minuut en hup de ether in.

Mijn volledige voorspellingen plus de banden worden binnen 14 dagen hier geplaats en op Youtube

Hier kunt u lezen wat Ko van Dijk er van maakte en selecteerde

Zoals belooft hierbij de laatste voorspellingen van de professionals. De Rotterdamse paragnost Michael van Olffen is de hekkensluiter en gaf vanavond bij TV`>Rijnmond uitgebreid zijn visie op het nieuwe jaar.Dit maakte de Telegraaf er van, In overleg met Michael zet ik de meest opvallende uitspraken hier neer.

Politiek Buitenland

 • Amerika. Obama blijft aan maar krijgt het zwaar te voortduren. Er wordt een aanslag op zijn leven verijdeld. Onvrede omdat Obama zijn beloftes niet waar kan maken.
 • Frankrijk krijgt te maken met een terroristische aanslag. Maar er wordt in Frankrijk ook een terreurnetwerk opgerold.
 • Poetin toont zijn ware gezicht
 • Er komen nieuwe verkiezingen in Georgië en dus ook een nieuwe president.
 • Waar iedereen bang voor is gebeurt: Iran komt in conflict met Israël

Politiek Binnenland
Het wordt een spannend jaar voor dit kabinet. Ministers en staatssecretarissen komen in opspraak of buitelen over elkaar. De val van het kabinet is waarschijnlijk. Maar indien dit gaat gebeuren schieten we er weinig mee op. We hebben (op lange termijn) nog zeker twee kabinetten te gaan voor er iets wezenlijk gaat veranderen. Weinig waardering kan Michael opbrengen voor de inzet van de PvdA die hij de partij voor alcoholisten en asocialen noemt.

 • Minister van Middelkoop krijgt de wind van voren. Zijn beleid met betrekking tot Afghanistan oogst veel kritiek. De kamer zegt het vertrouwen in hem op.
 • Minister Plasterk wordt op het matje geroepen wegens zijn beleid met betrekking tot de publieke Omroep. Een vervroegd aftreden zit er in.
 • Hirsch Ballin krijgt het eveneens niet gemakkelijk. Ook hij raakt betrokken bij een schandaal
 • Geert Wilders komt in opspraak omdat uitlekt dat hij nauwe banden heeft met de Mosad, de Israëlische geheime dienst. Wilders is de best beveiligde man van ons land. Een aanslag op zijn leven is niet erg waarschijnlijk. Indien het kabinet mocht vallen grijpt Wilders niet de macht. Daartoe is zijn aanhang te beperkt.
 • Rita Verdonk weet op een verrassende manier haar beweging TON van de ondergang te redden. In de peilingen is dat merkbaar. Toch zal Rita nooit zo groot worden als Pim Fortuyn. Hetgeen ook geldt voor Wilders.
 • Pechtold gaat de vruchten plukken van zijn optredens in de media. De winst van zijn partij stabiliseert.

Economie

 • Het valt wel mee met alle sombere berichten. Meer werkloosheid zit er helaas in maar erg dramatisch wordt het niet. China komt Nederland te hulp met grote orders.

Rampspoed Nederland

 • De provincie Groningen wordt getroffen door een ramp. Geen wateroverlast maar iets met een grondverschuiving. Het kan te maken hebben met de gaswinning maar het kan ook een aardbeving zijn. De ramp richt veel schade aan.
 • Ook Zeeland ontkomt niet aan rampspoed. Een aanvaring in de buurt van Terneuzen met tankers waarbij gevaarlijke stoffen vrijkomen. Zeeland blijkt onvoldoende voorbereid op grote calamiteiten te zijn.
 • Treinen botsen op elkaar of een treinontsporing in de provincie Limburg. Gedacht wordt aan sabotage maar dat is niet het geval.

Voetbal.

 • FC Groningen gaat de competitie bepalen. De winnaar komt echter uit Noord Holland waarbij Ajax de hoogste ogen gooit.
 • Feyenoord’s teammanager Bas van Noortwijk moet 15 maart goed in de gaten houden. Hij komt in opspraak.

Omroep en Entertainment

 • De VARA raakt betrokken bij een soort tweede Exota schandaal. Dat gaat de omroep veel geld en haar reputatie kosten. Ook de VPRO komt in de problemen.
 • Jomanda wint glansrijk de rechtszaken en maakt een grote comeback.
 • Een aanslag op Peter R de Vries, zoals Peter van de Hurk voorspelde, ziet Michael niet gebeuren. Maar met de eeuwige roem van deze misdaadjournalist is het afgelopen. Hij wordt letterlijk en figuurlijk onttroond en ontkroond.

Elfstedentocht

 • We krijgen in januari opnieuw te maken met een koudefront. Het gaat flink vriezen maar niet genoeg voor een Elfstedentocht. Daarom zal er een soort alternatieve Elfstedentocht georganiseerd worden.

Bron ko van dijk

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.