Prince voorspelde Twin Tower aanslag in 1998 of was het een lek


Prtow

Prince is helderziend! Deze mededeling die net zo oud is als dat hij dat voorspelde is al 10 jaar op het internet aan wezig maar ja komkommertijd doet het bij journalisten altijd goed .Het grappige hier van is dat deze journalisten die al 10 jaar een winterslaapje doen het zo brengen als of het een scoop is.Nog ziekelijker is de man die  nu in zijn boek dit onthuld en doet voorkomen dat de FBI lag te slapen,The Feds slapen namelijk niet maar deze journalist wel .Het is natuurlijk mogenlijk dat Prince een helderziende is of voorkennis bezat hoe dat leg ik hier nog niet uit , maar waarom deze journalist dit nu pas naar buiten brengt is net zo raar als zijn verwijt aan de FBI

Wat me verder ook steeds opvalt dat er maar verdomd weinig journalisten zijn die met echte artikelen komen beetje surfen beetje vertalen en klaar is Kees en co. Hier onder de TMF versie die door een hoop journalisten na ruim een maand er een scoop van maakte.

In 1998 voorspelde hij al de aanslag van op de Twin Towers op 11 september 2001. Tijdens een optreden in Tivoli in Utrecht zong hij "Osama Bin Laden gettin’ ready to bomb / America watch out in 2001!”. Shocking! In het boek ‘De Kleine Parade’ over de geschiedenis van Utrecht, vertelt schrijver Rob van Scheers over het optreden van de legendarische zanger. “Tijdens de Grote Finale van de show begon The Artist spontaan te rappen. Nu gebeurt dat wel vaker in zijn muziek, maar ditmaal had hij wel een heel merkwaardig tekstje om te zingzeggen. Het ging niet over liefde, het ging niet over seks, en zelfs niet over de terugkeer van Jezus op aarde. Het ging over Bin Laden, want The Artist herhaalde keer op keer: ‘Get Ready 2 Bomb – Osama bin Laden.’ En nog cryptischer: ‘America watch out in 2001.’ Hoe kon The Artist weten wat wij pas op 9/11 leerden? En belangrijker nog: waarom luisterde de FBI niet mee?”

Prince – Osama Bin Laden Get Ready 2 Bomb – 2001- Also sprach Zarathustra
http://beemp3.com/player/player.swf
Found at bee mp3 search engine
Dit bericht werd geplaatst in Paranormaal en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Prince voorspelde Twin Tower aanslag in 1998 of was het een lek

  1. Kain Smulders zegt:

    Erg opmerkelijk dit

  2. Michael zegt:

    @Kain
    Toevallig familie van Avi?

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s